dijous, 3 de juny del 2021

 

Veniu al teatre? 

Vàrem haver de suspendre les funcions previstes per dia 20 i 21 de maig  a la Mostra de Teatre Escolar de Palma, per malaltia de dos dels nostres joves actors. Ara  l´Ajuntament ens ha proposat d’actuar-hi  un altre dia. No podem fer sessió matinal perquè el calendari  de la Mostra està complet a aquestes altures però sí que ens cedeixen l’espai per fer-ne una d’horabaixa: serà el dijous dia 10 de juny a les 18h, al Teatre Catalina Valls.

Enguany amb els alumnes d´Arts Escèniques (barreja d’alumnes de 4t D i 4t E) hem preparat dins el projecte Ficcions l’obra titulada El bosc, de l’autora  contemporània Aina de Cos. 

La sessió és gratuïta i oberta al públic en general. Si hi voleu assistir és imprescindible que faceu reserva de localitats per wasap del telèfon 658 812 376 indicant: obra (El bosc), data (10 juny), teatre (Catalina Valls), núm. de localitats, nom complet, DNI i mòbil on voleu rebre el codi.

Durant l´actuació se seguiran els protocols de seguretat per normativa covid: distància social, neteja  de mans amb solució hidroalcòlica,  ús de la mascareta durant els recorreguts dins les instal·lacions, no es poden usar els camerinos ni el dispensador d’aigua i s’evitarà la presència simultània d’equips de treballs; una vegada acabada l’obra els actors no baixaran a saludar el públic dins la sala. Sí es podran trobar al carrer, evitant tapar la circulació dels vianants. El públic ha de seure mantenint en tot moment la distància de seguretat.

    El teatre és un espai segur. Veniu al teatre!

                                      Hi estau ben convidats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions