dilluns, 21 de juny del 2021

 Mini-drama tour

Com a darrera activitat d'enguany, amb els alumnes de 4t d' ESO, aprofitant les hores de desdoblament de Llengua i Literatura Catalanes, hem presentat una nova activitat teatral que hem batiat amb el nom de "Mini-drama tour". Vàrem crear dues rutes de microteatre, que els espectadors seguien conduïts per un regidor. El resultat és que dijous 17 i divendres 18 de juny hem presentat 6 peces breus de teatre, han seguit el tour un total de 14 cursos i s´han fet 11 funcions de cada peça. Més de 250 espectadors! 

Hem demanat la complicitat de quatre professors, que hi han volgut participar, malgrat ser unes males dates perquè hi ha les darreres recuperacions i molta paperassa per fer.  Els professors que han volgut i pogut implicar-s'hi són: n' Aleix Pizà, en Joan Ferran Llorens, en Martí Bennàssar i n' Aura Vidal. 

Aquí teniu una pinzellada de cada una de les històries. Totes han estat escrites pels mateixos alumnes que les han representat. 

1. Amics per sempre

    Pot trontollar l'amistat de dos bons amics per una qüestió de faldes?


2. Un 8 o res!

Dos alumnes fan xantatge a un professor. Vols saber-ne el motiu? 


3. Misteri als vestuaris
   On han s´han ficat el profe d' Educació Física i el seu alumne?4. Porretes

   Què fas quan et troba la  professora de guàrdia en un moment delicat?


5. Una solució a l' americana:

De vegades, per aconseguir que un alumne es comporti, cal recórrer a  curioses estratègies, que són més eficaces que les competències bàsiques.6. Un boig a l' institut

Algú està molt enfadat. Irromprà dins una classe i en sabrem els motius.

A tots els que hi vàreu participar redactant els textos o interpretant-los o fent d´espectadors de bona fe i sobretot, als 4 profes valents que s'hi varen voler implicar: Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions