dimecres, 9 de desembre del 2020

 Exercicis d'estil

Els alumnes d' Arts Escèniques de 4t d' ESO  han preparat durant el mes de novembre uns exercicis d'estil amb el tema de la violència masclista: han creat la història col·lectivament (l'hem titulada "Junts per tota la vida"), han preparat diferents situacions, textos i maneres de dir, n'hem fet una selecció i el resultat, el presentaran a diferents classes, amb l'autorització del professorat implicat, entre aquesta setmana i la vinent. No ho hem fet abans per evitar coincidir amb els exàmens de la primera avaluació. 

Avui hem començat les presentacions dins aula amb els grups de 2n ESO D (amb na Pilar Robles) i 1r ESO B (amb na Xisca Fluixà). Aquí en teniu  unes imatges:

                                   Durant l'assaig, al taller




    
                                      Al públic jove, sembla que li ha interessat la proposta



                        Aquesta és la història:

                            Junts per tota la vida

Nom de la protagonista: Úrsula López

Edat: 24 anys

Ofici: Cambrera a un bar

Domicili: Viu al barri palmesà de Corea

Descripció física: És alta, morena, porta ulleres i és presumida. Li agrada col·leccionar i portar polseres i sempre porta un collar amb el missatge « «Junts per tota la vida». Ah! i quan menteix es toca els cabells o les arracades, gairebé sense adonar-se’n.

Trama: En Toni, tòxic, possessiu i controlador mata n’ Úrsula, perquè està gelós de la relació que té ella amb en Pere (més conegut com Perico), amb qui la unia una amistat des de feia molts d’anys. Troben el cos de n’Úrsula amb vint ganivetades. La policia investiga el cas.




Us seguirem explicant com avança la nostra experiència durant aquests dies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions