diumenge, 5 de maig del 2013

MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR DE PALMA

L'ajuntament de Palma organitza anualment la Mostra de Teatre Escolar, que arreplega  mestres i professors d'escoles tant públiques com concertades que presenten als companys, als familiars i al públic en general, els muntatges teatrals que preparen durant tot el curs escolar. Enguany una quarantena d'obres es representaran a diferents espais escènics de Palma: el teatre Catalina Valls, el teatre Xesc Forteza i el teatre Mar i Terra.
 Aquest curs, el nostre centre hi presentarà dos muntatges: El primer és el titulat Oh my baby 2.0, una creació  col·lectiva feta fa uns anys  i que recuperam enguany i que aquest grup de joves actors i actrius estrenarà el proper dilluns dia 6 de maig a les 20h al teatre Catalina Valls i que dimarts dia 7 de maig oferiran un sessió matinal per a alumnes i professors del nostre institut. Aquests és el grupet que s'hi ha engrescat enguany
 
Baixa Grup.jpg (770,7 kB)

7 comentaris:

  1. no he pogut veure l'obra ¡QUINA RABIA!

    ResponElimina
  2. Un obra molt divertida, en la que m'ho he passat d'allò més bé.
    Donc la enhorabona a tots els actors i les persones que han participat.

    ResponElimina
  3. Com a actor he de dir que ha estat la millor obra que he fet ( nomes n'he fet dues però bé). M'ha encantat aquesa experiència ja que hem fet molts bons amics, i els que ja ens coneixiem ens hem fet encara mes íntims. Us deman a tots els amants del teatre que comenteu en aquest blog ja que es l'únic que te el madina i es molt important per nosaltres, els actors, que comenteu sobre l'obra. Aspectes positius i negatius.
    Gràcies a tots els que vau asistir a l'obra, us estem molt agraïts.

    ResponElimina
  4. És una obra molt entretenguda, en que tothom se va divertir moltíssim ja que tractava el tema de els embarassos d'una manera molt divertida, tots els actors ho varen fer molt bé i també va estar molt bé la seva organització.

    ResponElimina
  5. Va ser una obra que era la versió d'una que ja havia vist un altre any, a mi em va agradar més la primera versió però és una obra que du moltes hores de treball al darrera, molta feina i una feina dura, però que si es fa bé pot ser molt divertida. Gràcies als esforços de tots els actors.

    ResponElimina
  6. Obres com aquesta reflecteix molt el treball que hi ha darrere de l'escenari.

    L'argument es d'allò mes actual , ben mesclat amb un humor adequat a la situació , molt divertida , causa una bona resposta al public juvenil , esper que es segueixi treballant pero aconseguir obres igual o més bones com aquesta.

    ResponElimina
  7. Va ser una obra molt entretinguda i em va agradar molt.Crec que el que més em va enganxar va ser les petites escenes d'humor i sobretot el final.Els darrers 10 minuts no podia aturar de veure l'obra i volia saber com acabava,em va divertir moltíssim i esper que es facin més obres com aquestes.

    ResponElimina

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions