dilluns, 6 de maig del 2013

2012/13. OH, MY BABY ( 2.0)!

  1.  Oh, my baby (2.0)!
Sinopsi: De pares, només n'hi ha un... diuen. En la nostra obra, emperò ,la cosa es complica una mica. Voleu saber com es fan els nins? Voleu saber quin són els possibles pares? Si voleu treure l'entrellat de tot plegat, veniu . Us hi esperam.

Data  i lloc de representació: dilluns 6 de maig de  2013, a les 20h  i dimarts dia 7 de març a les 11h al teatre Catalina Valls (passeig de Mallorca, 9).

Intèrprets: Luana Vidal, Miquel Àngel García, Sebastià Seguí, Clara Bergas, Sara Domínguez, Neus Juan Quiles, Marina Sart, Marta Galera, Maria Tomàs, Paula Amengual, Marta Oliver, Míriam Y. Osorio, Sara Navarro, Mateu Coll i Lluís Oliver, Llucia Serrano.

Responsable: Lena Serra

Llengua: Català

Recomanada per a: Tots els públics

Targeta de presentació: El grup d'extraescolars dels més grandets (totalment renovat), manté viu un any més (i en fa més de 20) l'esperit, la diversió, la il·lusió, el compromís i l'esforç que duu implícit fer teatre i treballar en equip.

Coreografia i ajudant : Llucia Serrano

Enregistrament vídeo:   Sr. Oliver

Edició i muntatge: Marta Oliver

Veu: Míriam Y. Osorio

Aquí teniu les fotos que ens férem per triar-ne alguna perquè sortís al programa de la Mostra de Teatre 2013. Ens les va fer na Glòria Estarelles. Gràcies!! 














 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions