divendres, 26 d’abril del 2013

LES AVENTURES D'EN ROTGET

La Companyia Teatritx ha visitat el Madina (26-abr-2013) per representar   als alumnes de 1r d'ESO i els de l'optativa de teatre de 2n,  el muntatge titulat Les aventures d'en Rotget, un text basat en un bandoler mallorquí del s. XVII.  Després de la funció, han mantingut un col·loqui alumnes i actors.





















El col·loqui

Els actors responen les preguntes que els plantegen els joves




7 comentaris:

  1. a jo m'ha agradat molt, perquè els personatges s'ho han traballat molt bé. I tambè era molt divertida han fet que m'ha cregui que fosi de veritat.

    ResponElimina
  2. L'obra d'en rotget es molt divertida , els personatges s'expressaven molt be , el vestuari estava adequat amb cada personatge.Encara que algunes mascares es pareixien molt .

    ResponElimina
  3. Hola la obra va estar bastat be'´Els personatges ho feien ben be ' pero el vestuari estava un poc curt,es dir que talvegada calia mes material pero la idea n'era de les bones .Esper que torneu amb unaltre de les vostre magnifiques obras .

    ResponElimina
  4. Aquesta obra es molt bona per ser representada en un medi escolar. El que mes m'ha agradat ha estat l'intercanvi de mascares que amb dues persones han interpretat 5 o 6 personatges.

    Guillem Matas Oliver.

    ResponElimina
  5. m'agradat molt aquesta obra la história en si esta molt be el vestuari les mascares estan molt ben fetes y sobretot la veu dels personatges y sobretot el seu caracter está molt currat.

    Marc dominguez garcia ies madian mayurqa

    ResponElimina
  6. Ens ha parescut una obra molt divertida i entretinguda, ja que els personatges estaven molt ben treballats, el més divertit era na Joana. Trobam que hi havia máscares que es pareixien bastant i es confonien alguns dels personatges. Peró, recomanam absolutament aquesta obra si teniu oportunitat de veure-la.
    Xisca Segura i Marta Salom.

    ResponElimina
  7. Aquesta obra ha sigut entretentretenadora , graciosa , i divertida, m'ha agradat molt perque es la primera vegada que veia una obra de masqueres i s'ha fet molt be el material com les masqueres que varen utilitzar , les taules , el "telo" ,etc. En tornaria a veure un altre , pero si pogues ser un poc mes tranquila i mes ben armada...

    ResponElimina

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions