dimarts, 23 d’abril del 2013

I tu què llegeixes?

Dins el programa d'activitats de Sant Jordi 2013, els alumnes de teatre de 2n d'ESO han realitzat una sortida al parc de Ses Fonts, que hi ha davant de l'institut per explicar les lectures que són o han estat especials per a ells. Aprofitant els textos que ells mateixos han proprosat, hem fet exercicis de memorització i de dicció.
















6 comentaris:

  1. hola som virginia,i apesar de que no vaig tenir oportunitat de llegir cap llibre els meus amics van estar maravellosos i mho vaig pasar molt be

    ResponElimina
  2. L'activitat de sortir al parc a llegir un poc , va estar bastant be , ja que no varem fer lo mateix de sempre .

    ResponElimina
  3. el que varem fer al parc va estar molt bé quent vaig llegir el meu poema em va donar un poc de vergoña pero esper poder perdre tota la vergoña algun dia pero l'activitat esta mol molt molt be esper que la tornem a repetir perque es una experiencia molt xula :)

    marc dominguez garcia ies madina mayurqa

    ResponElimina
  4. L'activitat d'anar al parc amb el de l'optativa de teatre a fers exercisis relacionada amb la lectura, els llibres i sobretot amb el dia de Sant Jordi, fins i tot vam pujar algunes fotos al twitter.

    Guillem Matas Oliver.

    ResponElimina
  5. Va ser molt entretengut , pero va haver molta de vergonya per la nostra part, els llibres que varem dur varen ser molt bonic i jugant amb la veu va ser molt divertit

    ResponElimina
  6. al parc tot era un lloc be per estar i sobre tot explicant els llibres era un be.


    toni josep salva cardell

    ResponElimina

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions