dimecres, 19 de maig del 2021

 Col·loqui amb actors/actrius

Avui hem fet el primer col·loqui d'aquest curs amb l' actriu  Neus Marí i els alumnes d' Arts Escèniques  i els  alumnes de 4t D. 

Na Neus és al Madina fent les pràctiques del Màster d' Educació al departament d' Orientació. Té doble titulació (Pedagogia i Art dramàtic). Nosaltres hem aprofitat que la tenim a la casa perquè  expliqui als joves com són els estudis de teatre, quines sortides professionals té, quins continguts s'hi imparteixen, com són les proves d'accés... Ja ho va fer a les jornades dels oficis d'enguany per Pasqua però només per als alumnes de batxillerat i així també tindran aquesta informació els joves de 4t d' ESO que  ara fan teatre al centre.

Ens ha parlat de la qualitat  que té l' ESADIB de Palma, que encara que tingui una trajectòria relativament curta, té un bon reconeixement a nivell estatal.

Ens ha parlat de la dificultat i de la duresa de la carrera i de la necessitat de dedicar-hi molt de temps. Però també els ha comentat que el creixement personal dels qui l'estudien és inqüestionable.

També els ha remarcat que es pot intentar viure de fer teatre però que a Mallorca necessites moure't molt i tenir iniciatives per tal de concretar projectes. Has de ser molt actiu per fer-t'hi un lloc.

 Ha  respost les preguntes que li han fet i s'han interessat per la seva trajectòria com actriu. Els ha explicat l' Erasmus que va fer a Lisboa, que ha fet microteatre, ràdio,  contacontes, alguns curtmetratges, alguna obra  (Gas), entre d'altres.








        Moltes gràcies, Neus!!! Molta sort!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions