dimecres, 27 de febrer del 2019

                                          Carnaval 2019
Tot un clàssic, la participació dels alumnes de teatre al concurs de disfresses. Enguany s'ha organitzat al nostre institut el dimecres dia 27 de febrer. Hem fet classes tot lo matí i a partir de les 12h s'han suspès. La veritat és que gairebé no hem tingut temps de vestir-nos perquè  la desfilada ha començat molt aviat i encara n'hi havia que s'estaven acabant de caracteritzar.
No tothom  del grup ha tingut el coratge de disfressar-se perquè n'hi ha que són molt tímids, però d'altres, la majoria  que enguany fa l'optativa d'Arts d'Escèniques, sí que hi han participat. De fet, hem format una comparsa:  "Tot net, neteja a domicili"
Hem trobat que, en general, no hi ha hagut gaire participació però nosaltres ens ho hem passat molt bé perquè la brigada de neteja s'ha ficat amb el públic i hem dinamitzat una mica la desfilada. Els profes, també s'hi han  desfressat i han format -fora de concurs, evidentment,- una comparsa ben animada de hippies. És que són uns nostàlgics i no ho poden evitar.
Supam que vàreu poder fer moltes fotos però aquí, com sempre, us en deixam alguna de recordatori per al nostre blog.



 Segon premi de comparsa: entrada de cinema, panet i beguda per a cada un dels participants. Ben contents, tots!
Si  voleu veure més fotos clicau aquí damunt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions