dilluns, 15 de maig de 2017

                               By, by, sr Llopis!

I tal com havíem anunciat, vàrem presentar el passat dijous dia 11 i divendres dia 12 de maig, l'obra de creació col·lectiva que hem titulat Llopis good.
 Hem intensificat els assajos els darrers dies, sobretot la darrera setmana al gimnàs, el nostre espai escènic:Una sèrie de reflexions :
 1. Va ser un muntatge  més breu del que sol ser habitual, però és que aquest era el nostre tercer projecte d'enguany (el primer va ser l'actuació a la gala d' Alas; el segon, la preparació del microteatre solidari per Nadal i el tercer i darrer,  aquesta obra).

2. Enguany hem tingut un grup reduït d'alumnes que han volgut fer teatre en horari extraescolar. I hem treballat amb tots els alumnes que han volgut fer-ho, fossin quines fossin les seves qualitats, limitacions i/o habilitats. Endemés hem tingut baixes de darrer moment, que han estat cobertes per ex alumnes que ens han volgut donar una mà. Des d'aquí, moltes gràcies a n' Alícia Pérez i a n' Elena Bibiloni, que ens varen ajudar per poder treure el projecte endavant.
3. Tot i que na Lena no volia fer creació col·lectiva enguany, els alumnes varen acabar convencent-la perquè ho fos, això vol dir que les històries, les escenes, els diàlegs (fins i tot els noms) varen ser consensuats entre tots.
4. Hem construït una història a partir de la figura del llop (Sr Llop...is) a diferents contes, evidentment, actualitzats: n'hi hem combinat alguns: Na caputxeta vermella ( que a la nostra obra passa a ser una jove, de cabells vermells, segrestada a qui el sr Llopis intenta agredir sexualment), Els tres porquets (que hem reduÏt a dos i hem convertit en ocupes, que havien de ser desallotjats de l'edicifici i hem introduït la problemàtica del desnonament). També hi hem inclòs un reportatge sonor televisiu sobre la fauna ibèrica (amb els llops caçant) i, per acabar, hi hem inclòs -teatre dins el teatre- la darrera escena de Terra Baixa en què Manelic mata el llop, en Sebastià.

 Hem optat per emprar palets com a escenografia perquè ens donava un to alternatiu i modernet.

Les dues funcions varen anar diferents: la nocturna i la matinal. La primera va tenir algunes petites errades, el públic es va mostrar fred davant l'actuació i no va participar gaire en el col·loqui posterior amb els actors i la segona, en què vàrem poder corregir-les, el públic va reaccionar molt i molt bé, tant durant la funció com durant el col·loqui posterior.
Com que la cabuda del teatre Catalina Valls  és de 209 places, no hi podíem dur tots els grups de 3r i de 4t, per tant, hi portàrem els grups que tenien algun company que hi actuava. Algun criteri havíem de triar... 

Havien reservat plaça per a la nostra matinal, un grup de 14  alumnes del Politècnic que varen assistir-hi amb la seva professora Antònia Barceló. Gràcies per venir-hi!

I ara, que ja n'hem fet una petita crònica, les imatges que deixen constància de tot el s'ha dit fins ara:
Temps de muntatge
B
Mirant el vídeo de la Mostra d' enguany


 Imatges de l' actuació del vespre:Pensaràs a comprar un regal per a la teva germana?

El jutge condemna el sr Llopis a 7 anys i 1 dia

Sr Llopis ha acabat el període de pràctiques
Manifestació antidesnonaments
N' Asun ens ha fet arribar aquestes altres fotos( gràcies, Asun) , i també volem compartir-les:

Per on has entrat? Per on entraves tu!

Fa un mes que hauríem d'haver sortir d' aquí


Hora de desallotjar la casa

El final de l' obraDurant el col·loqui amb el públic

Foto de famíliaI aquí acaba la nostra feina d'enguany. L' any que ve, si déu ho vol, més! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions