diumenge, 4 de maig de 2014

Adéu, Besa'm ?

Idò sí. Ja hem fet les dues representacions de Besa'm dins la Mostra de Teatre Escolar de Palma. Estam molt contents d'haver-vos pogut mostrar la nostra feina. Estam encantats  de la resposta del públic, tant de la sessió nocturna (amb les famílies i amics a la platea, dilluns 28 d'abril) com a la sessió matinal (amb els alumnes de 3r i 4t d'ESO, el dimarts 29 d'abril)
Ara sí que us ho podem dir i si la vàreu venir a veure ens entendreu: enguany patíem una mica per la temàtica, pel contingut de l'obra perquè és més indicada per a un públic adult. Però hem de dir que tant uns com els altres, varen respondre molt bé a la nostra proposta.
Hi havia actors i actrius que pujaven damunt l'escenari per primera vegada i d'altres, que  ja en són molt veterans.
No sé si ens heu seguit o no a les xarxes socials però la convocatòria de l'event a Facebook va tenir una bona resposta (de fet, hi assistiren de públic, exalumnes i exprofessors del nostre centre). També als nostres comptes de Twitter, en vàrem donar puntual informació.
Ara, com no pot ser d'una altra manera, penjarem unes fotos del muntatge, perquè ens en quedi el record. Aquí  en teniu un petit tast. Aviat en penjarem d'altres. 


Mirau-los  aquí, als camerinos del teatre Catalina Valls Gràcies a tots: públic, actors, actrius...
Visca el teatre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions