dijous, 30 de maig del 2013

2012-13. LA COMÈDIA DE L'OLLA

La comèdia de l'olla de Plaute
El dimecres i el dijous (29 i 30 de maig) les joves actrius que fan teatre extraescolar en el grup dels més joves de l'institut, han presentat a la Mostra de Teatre al Catalina Valls, la seva feina: La comèdia de l'olla, sota la direcció de Carles Pujols.
 Enhorabona per la feina tan ben feta!!!
Visquen els joves actors.... millor dit... les joves actrius del muntatge!!!
Enhorabona, Carles!!!
Gràcies a tots els que heu fet possible l'espectacle. Tant els que hi ha davant, com els que d'una manera o l'altra, hi sou darrere.

Públic...heu vist els tics dels personatges? heu pogut tocar l'olla? heu pogut participar al col·loqui? 






















20 comentaris:

  1. Personalment, l'obra de la comèdia de l'olla, no m'ha parescut la més adequada per a nosaltres, encara que, no hi havia cap actor, el director s'ha sabut desfer molt bé del problema de la falta de nens.

    Voldria donar l'enhorabona a les actrius per la seva gran interpretació.

    Guillem Matas.

    ResponElimina
  2. La comedia de l'olla, no ha tingut res de comedia, per que no ha fet riure a ningu, però els personatjes, l'argument y tot lo altre ha estat bastant be, na Jeni estava mes guapa que mai, mai l'avia vist maquillada, es personatge de na Sandra, me va encantar, ho va fer molt be i na paula va estar sensacional pareixia avariciosa de veritat.
    es tic que mes me va agradar va ser cuan es mocaven tots amb el mateix mocador. Atentament Virginia Marquez.

    ResponElimina
    Respostes
    1. grasis Virginia pero crec que sa comedia si que va fer riure bastant a lo millor a tu no pero igualment grasis a tots.Un beso molt fort
      Jennifer Oliver Nadal

      Elimina
  3. M'agradat ,trob que les nines ho han fet com cal,però s'ha de dir que no era molt divertida ja que era més ben aburida ,s'edició era bona s'ecoltava com tocava la que em va cridar l'atenció va ser, la que portava un vestuari paresqut al Miquel Jakson ,un peto.

    ResponElimina
  4. Té molt de mèrit que 7 nines haguin pogut fer aquesta obra tan ben feta. No em vaig riure molt, però es vàren apanyar molt bé amb el decorat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel que fa al decorat el director volia el més senzill possible perquè es fixessin en els personatges i perquè només nosaltres donéssim el que li faltava a l'obra de teatre. Us adoneu que molts d'aquests comentaris són d'alumnes de segon? Bé no és per destacar però ... igualment nosaltres vam donar tot el possible per que això sortís bé i ho sentim si l'obra us va semblar avorrida.
      Ah gràcies Virgínia. SANDRA RODRIGUEZ 1rC

      Elimina
  5. L'obra no l'he trobat molt entretiguda perque es mes com per a nins petits, els personatges encanvi han estat molt be , han sabut entrar dins el personatge que tenien . En concret que les nines han actuat molt be.

    ResponElimina
  6. L'obra m'agradat , els actors varen estar molt bé , i varen fer molt bé els seus paper ja que eren pocs i totes eren al·lotes , va estar molt divertida m'hos varem riure molt.Però l'obra se m'hos va fer molt curta i els noms que tenien cada personatje eren molt dificils de recordar , pero aixó costava més ficar-se en l'obra.
    Però va estar molt bé i vos dónam les nostres felicitacións :) enorabona !
    by: Raul i Luana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola be soc una de les actrius i grasis per tot i per posar la vostra dedicatoria entre comillar va estar molt dificil ficarse dins es paper dels personatges pero tan mateix s'obra va estar entretenguda besos

      Elimina
  7. el que mes m'ha agradat han estat les actrius tenen molt de merit y actuen molt bè
    a jo les obres clasiques no m'agraden res perque no em criden l'atenció. Per noltres els joves,crec que haurien de ser obres en les quals nosaltres poguem sentirmos implicats
    També em sembla que hauria d'haver tengut mes de decorats.
    pero el resta Molt Bè! ENHORABONA al les actrius i al director!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel que fa al decorat el director volia el més senzill possible perquè es fixessin en els personatges i perquè només nosaltres donéssim el que li faltava a l'obra de teatre. Us adoneu que molts d'aquests comentaris són d'alumnes de segon? Bé no és per destacar però ... igualment nosaltres vam donar tot el possible per que això sortís bé i ho sentim si l'obra us va semblar avorrida.
      Ah gràcies Virgínia. SANDRA RODRIGUEZ 1rC

      Elimina
  8. Una molt bona interpretació, varen treballat molt bé! La història no em va soprendre gaire, no cridava l'atenció, el decorat tampoc era massa espectacular, era senzill. Els noms eren molt díficils de recordar, i et perdies enmig de la història.

    ResponElimina
  9. Ha sigut una obra treballada però m'ha costat creure en els personatges.
    Hi havia unes actrius molt bones , amb una veu molt potent , però hi havia algunes actrius que pareixien que tenien por del teatre.
    En la historia no hi havia un conflicte molt interesant , sino que hi havia una historia d'amor i dos vells aferats .
    En definitiva a sigut una obra treballada per nins d'eso.
    I.C.F

    ResponElimina
  10. La comedia de l'olla, no ha tingut res de comedia, per que no ha fet riure a ningu, però els personatjes, l'argument y tot lo altre ha estat bastant be, na Jeni estava mes guapa que mai, mai l'avia vist maquillada, es personatge de na Sandra, me va encantar, ho va fer molt be i na paula va estar sensacional pareixia avariciosa de veritat.
    es tic que mes me va agradar va ser cuan es mocaven tots amb el mateix mocador.
    Atentament Virginia Marquez.

    ResponElimina
  11. Holaaaaaaaaa
    A mi no me ha gustado mucho, lo siento pero no me rei mucho, lo que si me sorprendio fue como os apañasteis con el decorado y que siete niñas lo hicieron muy bien ya que es dificil actuar haciendo de hombre si eres una chica.

    ResponElimina
  12. l'obra en si mateix esta molt be el personatges xerraven fort i se sentia molt clar i se notava com sabien preparat els papers de les actrius ,
    trob que es decorat podia haver estat mijor pero la tela blanca ha complit la funció de dividir l'escenari en dues parts.
    vos felicit per el treball que heu agut de dedicar al dialeg i a les actrius :) !!!

    Marc Dominguez Garcia curs:2c

    ResponElimina
  13. L'obra en sí ha estat un poc avorrida, però les actrius han estat fantàstiques! s'ha de dir que l'obra era més per persones més adultes i els noms dels personatges eren un pocs dificils de recordar.Enhorabona a les actrius i al director de l'obra!

    ResponElimina
  14. Hola jo no crec que l'obra agues estat aburrida a estat molt be travallada i vareu fer un gran esforç fent-ho devant es nins i les nines de primer i de segons un peto molt fort a totes i no feseu cas i qui diu que va estar aburrida

    ResponElimina
  15. La comèdia de l'olla no ha tingut res de comèdia, va ser bastant curta i els noms de les actrius eren molt difícils de recordar.Tenc que donar l'enhorabona a les actrius perque ho varen fer molt be.El decorat no estava gens treballat.

    ResponElimina
  16. Hola,jo crec que la comèdia de l'olla no ha tingt res de comèdia,no era adequada per a la nostra edat i va ser molt curta i els noms del personatges eren molt dificils de recordar.Tenc que donar l'enhorabona a totes les actrius,perquè ho varen fer molt bé.

    ResponElimina

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions