divendres, 14 de març del 2014

MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR 2014

Ja és aquí....Comença la Mostra de Teatre Escolar que organitza l'Ajuntament de Palma, que enguany fa 30 anys que dóna suport al teatre educatiu. Ens n'alegram i molt, i ho celebram  des del nostre centre. Estam d'enhorabona tots els qui treballam dins el món del teatre escolar (a  d'infantil, a primària, a secundària, a batxiller i, fins i tot, a centres d'educació especial) perquè la mostra ha estat possible gràcies a participació molts. Molt especialment, volem agrair a l'ànima màter de la Mostra (o n'hauríem de dir àngel de la guarda?), na Margalida Munar, la seva dedicació, la professionalitat i  la no sempre  fàcil tasca de coordinar els interessos i la feina de polítics, tècnics, directors, alumnes,  i famílies. Gràcies, Margalida!
 
 
Aquest curs, el nostre centre hi representa dos muntatges:
 
  •   Helena a l'illa, una adaptació de l'obra de Benet i Jornet, Helena a l'illa del Baró Zodíac, interpretada pels alumnes més jovenets que fan teatre extraescolar al centre i que està dirigida per Carles Pujols. Se'n faran dues representacions: dilluns 30 de març a les 20h i el dimarts dia 1 d'abril, a les 11h.
 
  •   Besa'm, una adaptació de l'obra Besos de Carles Alberola, interpretada pels alumnes més grandes que fan teatre extraescolar al centre, i que està  dirigida per na Lena Serra. Se'n faran també dues representacions: dilluns dia 28 d'abril (20h) i dimarts dia 29, a les 11h.
 

Si voleu veure el programa, que enguany no s'imprimirà en paper (continuen les retallades), clicau  aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions