dimarts, 26 de novembre del 2013

Titelles

Aquest curs 2013-14, els alumnes de 2n d'ESO han confeccionat TITELLES, uns amb més gràcia que els altres, però s'hi han implicat gairebé tots.  Les han fetes amb diferents tècniques. Mirau què n'ha sortit: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Després, les manipulàrem en petit grup. Aquí en teniu unes imatges dels assajos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 comentaris:

  1. Hola soc n'Arnau i vaig fer la meva titella amb cartró, paper i celo i la vaig pintar amb rotuladors de diversos colors. La meva titella és una serp de color taronja.

    ResponElimina
  2. Ses meves són les culleres. Les vaig fer amb culleres de fusta i els vaig fer la cara amb plastilina i el pel amb llana aferrada amb ferrament, els vaig fer els braços amb trossos de teles y els vestits de l'àvia y de la nina més petita els vaig fer jo amb teles i cordons, els altres eren de "Barbie" i els vaig rellenar amb cotó aferrant-lo a la cullera. Som na Candela Jaca.

    ResponElimina
  3. Vaig llevas el cap i les extremitats 2 o 3 muñecos meus i amb les cames i el cap i els braços, li vaig aferrrar a un troç de tela o un calçeti. Despres vaig fer amb paper un dibuix uns calçoncillos i damunt de la tela vaig pintar de negre. Amb les altres titelles vaig agafar u8n cosi i li vaig cosir ulls i llengua i li vaig pintar els detalls.
    Pedro Baidez Oliver 2A

    ResponElimina
  4. Jo vaig agafar un guant que tenia per casa. Després vaig cortar els dits i un per un vaig anar decorant-los formant una familia de titelles. Vaig aferrar les decoracions amb super glu. Vaig posar uns ulls de decoracio i també lis vaig posar uns fils amb forma de pel.

    Inma

    ResponElimina
  5. la meva titella esta feta amb un calceti, una bollla de ping pong, tela, un parche. Primer vaig rompre el calceti per fer la boca, despres vaig partir una bolla de ping pong per posar els ulls i per ultim vaig posar el parche.
    Jose Espigares Romero

    ResponElimina
  6. Hola som en Marc del Amor i la meva titella la vaig fer totoa de troços de calcetins es nomia Tomeu i era molt gracios.

    ResponElimina
  7. Hola som Cristina i les meves titelles les vaig fer amb calcetins de color rosa i negre. Desp´res vaig posar una bolla de pin pon com a ulls en una i l'altre gomets.

    ResponElimina
  8. Som na Luci, les meves titelles les vaig fer amb tassons,paper cuina,tempera,amb la part superior de la cuera i un roollo de paper de wc.

    ResponElimina
  9. vaig agafar calceti i li vaig cosir uns botons com a ulls despres li vaig agafar mini pinses

    ResponElimina
  10. La meva titella es un cuc de color morat. SALVADOR OLIVA.

    ResponElimina
  11. Jo soc n'alex gonzalez les meves titelles les vaig fer amb un calceti i un rotulador permanent

    ResponElimina
  12. hola som en francisco matos i he fet aquestes titelles amb calcetins i botons.
    Primer vaig cuir un calcetin i vaig marcar on volia els botons despres el vaig cosir.
    a la titella blancali vaig pintar una boca amb rotulador

    ResponElimina

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions