dimarts, 26 de març de 2013

23è Encontre de Teatre en Català a l'Ensenyament Secundari

Foto de grup dels assistents al 23è Encontre d'enguany.

23è Encontre de Teatre

Després del parèntesi d'un any, l'associació Trenta-1 ha tornat a organitzar l'Encontre de Teatre que enguany ha arribat a la 23ena edició i que es va realitzar el passat dia 26 de març a Andratx. Un grup d'una veintena d'alumnes del nostre centre hi  participà .  Hi assistiren com a profes acompanyants na Cata Sastre, na Teresa Obrador i na Lena. Enguany han pogut assistir a 4h-5h de formació a algun d'aquests tallers: .. amb quatre paraules (Xisca Puigserver), Microteatre (Josep R.Cerdà), Creació de personatges extrems ( ), Dansa aplicada al teatre (Ramon Ginard), I amb això què feim. Manipulació d'objectes (Ernest Fuster) i Impro per a cervells Kamikazes! (Pere Pau Sancho de la Jornada). 
També varen poder veure la representació del muntatge L'etern Mecanoscrit, a càrrec de la companyia La Impaciència, en la qual el director Salvador Oliva, va haver de substituir per malaltia l'actor Rodo Gener. Després es va establir un col·loqui amb els actors i els participants.
La jornada va acabar amb una petita mostra del que s'havia treballat als tallers. Així tots els alumnes varen poder pujar damunt l'escenari. Tots el participants varen poder veure també algunes peces de microteatre que es varen fer a espais poc habitualment poc teatrals (a les golfes, al bar...)
Només va durar un dia...però varen ser 12h mooolt intenses.


Àlex Tejedor treballà la creació de personatges extrems


Els tallers mostren la seva feina davant la resta de participants

Improvisació per a cervells Kamikazes... amb en Pere Pau Sancho

El teatre de Sa Teulera

Salvador Oliva i Luca Bonadei després de la representació  de l'Etern Mecanoscrit

Afegeix la llegenda

Esperant per entrar a una funció de microteatre


Els coneixeu? Què tenen en comú aquesta colla? Que tots han passat pel Madina com a profes o com alumnes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions