dimecres, 1 de juny del 2011

2010/11. SUPERFORT...SAPS?

Superfort... saps?

Sinopsi: En Jandro, un jove de 17 anys molt pijo, que estudia 1r de batxillerat a l'IES Madina Mayurqa se'n tem que un dilluns, després de la classe d'Educació Física, li han robat l'Ipod i el mòbil. Aquesta és tota la història. Aquest és l'eix al voltant del qual gira aquesta creació col·lecció que ja fa uns anys (curs 2007/08) va preparar un altre grup d'alumnes del nostre centre.

Intèrprets: Maria Cañellas, Irene Rodríguez, Lorea Álvarez, Maria Antònia Font, Lluís Olmos, Angie Ramón, Toni Xavier Pérez, Núria Garcia-Delgado, Caterina Bestard, Paula Garcia, Neus Palmer, Agustín Rizzo, Maria Ferrer, Jaume Balaguer, Lluc Nicolau i Sergi Aguiló.

Responsable: Lena Serra

Llengua: Català

Representacions: 
Divendres dia 20 de maig a les 11h i a les 20h.al Catalina Valls. 
També participàrem a la X Marató de teatre Escolar a Alcúdia, el 12 de maig de 2012. Aquí teniu algunes fotos  que deixen constància del pas del grup per l'escenari alcudienc.
Ens convidaren també a la 2a Mostra de Teatre Escolar a l'Auditori de Porreres  ( dissabte dia 4 de juny de 2011)

Women in black

Foto de família






























Curisositats:
1. Aquesta obra va ser publicada dins la col·lecció Didàscalos (núm. 8). per l'ajuntament de Palma. La presentació es va fer  abans de començar la funció el mateix  divendres dia 20 de maig a les 20h al Teatre municipal Catalina Valls. Va comptar amb l'assistència d'un grupet dels alumnes que fa anys, l'havien creat. Parlaren dels records que en guardaven. Va ser molt emotiu.

2. Quan el llibre estava ja a punt de ser editat, aquest grup de teatre que estava preparant una altra creació col·lectiva que ja tenia cara i ulls i títol ( Hotel Paradise), va decidir deixar la feina que havíem  fet fins nadal  i preparar el muntatge  de Superfort...saps?. Na Lena va ser a temps perquè en el darrer minut, in extremis, s'inclogués en la publicació, la foto  inicialment prevista del grup que creà l'obra i,  la foto d'aquest grup. 

3. Amb aquesta obra vàrem participar a la X Marató de teatre escolar d'Alcúdia (12 maig)

4. També participàrem a la Mostra de Teatre de Porreres, com a grup convidat (juny) d'aquell any. Fou una experiència molt gratificant.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola, aquest blog és obert a les vostres opinions, sempre constructives. Salutacions